polityka prywatności i ciasteczka

Jakie dane o Tobie zbieram?

Dane zbierane automatycznie

Podczas Twojej wizyty na naszej stronie internetowej, automatycznie zbierane są dane dotyczące Twojej wizyty, np. Twój adres IP, nazwa domeny, typ przeglądarki, typ systemu operacyjnego, itp.

Dane zbierane, gdy kontaktujesz się ze mną

Dane o Tobie mogą być zbierane gdy kontaktujesz się ze mną za pomocą strony internetowej, telefonu, poczty email, itp. przekazujesz nam swoje dane osobowe, Są to na przykład. imię, nazwisko, adres email, preferencje dotyczące wykonania usługi, załączniki.

W jaki sposób wykorzystuję Twoje dane?

Nie sprzedaję i nie udostępniam Twoich danych osobom ani firmom trzecim. W przypadku kontroli Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych, Twoje dane mogą zostać udostępnione pracownikom Inspektoratu zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych. W przypadku naruszenia Regulaminu naszego serwisu, naruszenia prawa, lub gdy będą wymagały tego przepisy prawa, możemy udostępnić Twoje dane organom wymiaru sprawiedliwości.

W jaki sposób będę się z Tobą kontaktować?

Jeżeli dokonałeś zamówienia, możesz otrzymać od nas emaile dotyczące transakcji. Mogę również kontaktować się z Tobą telefonicznie, w wypadku ważnych informacji dotyczących transakcji.

Wykorzystanie ciasteczek („cookies”)

Moja strona internetowa może wykorzystywać ciasteczka, które służą identyfikacji Twojej przeglądarki podczas korzystania z strony. Ciasteczka nie zawierają żadnych danych osobowych.

  • Zewnętrzni dostawcy, w tym Google, wykorzystują pliki cookie do wyświetlania reklam na podstawie wcześniejszych odwiedzin użytkowników w naszej witrynie.
  • Pliki cookie DART umożliwiają firmie Google i jej partnerom wyświetlanie użytkownikom konkretnych reklam na podstawie ich odwiedzin w Twojej witrynie i/lub w innych witrynach internetowych.
  • Użytkownicy mogą zrezygnować z używania pliku cookie DART. W tym celu muszą odwiedzić stronę rezygnacji z reklam. (Możesz również zasugerować użytkownikom rezygnację z wykorzystania plików cookie innych dostawców za pośrednictwem strony rezygnacji Network Advertising Initiative (NAI)).

W jaki sposób zabezpieczam Twoje dane osobowe?

Moje bazy danych zabezpieczone są przed wglądem osób trzecich.

Zmiany polityki prywatności.

Zastrzegam sobie prawo zmiany powyższej polityki prywatności poprzez opublikowanie nowej polityki prywatności na tej stronie.
Firma zbierająca dane: Net Inventions Marcel Zaborski, ul. Lilli Wenedy 11/69. W razie dodatkowych pytań dotyczących ochrony prywatności, proszę o kontakt za pomocą formularza kontaktowego na stronie kontaktowej.

(Visited 60 times, 1 visits today)

Leave a comment

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.